Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגה בחושה עם חמוציות וחלוה בטעם מלבי טעימה ומפנקת

מרכיבים ל-2 תבניות אינגלייש קייק:

200 גרם חמאה מומסת

3 ביצים L טרופות

3 כפות שמן קנולה

1 כוס סוכר חום

2 שקיות סוכר וניל

2.5 כוסות קמח תופח

או 2.5 כוסות קמח + 1 שקית אבקת אפייה מנופים ביחד

1 גביע, 200 גרם שמנת חמוצה

1 כוס חמוציות מסוכרות

1/2 כוס שבבי חלוה בטעם מלבי מגורדת – לגרד עם מזלג

ההכנה:

1. מחממים מראש תנור ל-170 מעלות.

2. מכניסים לקערה את כל מרכיבי העוגה ביחד, טורפים במטרפה עד לקבלת תערובת אוורירית.

3. משמנים 2 תבניות אינגלייש קייק, יוצקים מהתערובת לתבניות.

4. מכניסים לאפייה של כ-45 דקות.

העוגה צריכה לעלות, לתפוח טוב ולהזהיב יפה.

בודקים עם קיסם עץ באמצע העוגה אם הוא יוצא יבש.

6. מוציאים את העוגה מהתנור ומחכים שהעוגה תתקרר מעט ואפשר להגיש ולפזר מעט אבקת סוכר למי שאוהב או סירופ שוקולד.

7. אחסון:

להכניס בקופסה מתאימה ולשמור במקרר עד 6-7 ימים.

אפשר גם לשמור בטמפ' חדר מקופסה מרווחת ומכוסה לא יותר מ-3-4 ימים

.

עוגה בחושה עם חמוציות וחלוה בטעם מלבי
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.