מבחר מאפים ותבשילים – להזמנות : כנסו ל: המטבח של מרוש׳קה
נמדד בכוס של 200 מ״ל.
לוקחים שני תפוחי עץ חתוכים לקוביות גדולות.
שמים בקערה יחד עם כף קמח, כף סוכר וכפית קינמון.
מערבבים קצת ונותנים להם לשבת יחד 10 דקות.
בינתיים מערבלים במיקסר (3-4 דקות):
חצי כוס שמן
כוס סוכר
שלוש ביצים
כפית תמצית וניל
מוסיפים לסירוגין שתי כוסות קמח תופח וגביע שמנת חמוצה
מערבבים רק עד שנטמע, לא יותר.
מעבירים לתבנית עגולה 26 משומנת או שתי תבניות אינגליש קייק.
מפזרים את הפירות החתוכים יחד, כף סוכר ומעט קינמון.
אופים כ50 דקות בחום של 175 מעלות.
כשהעוגה קרה מפזרים אבקת סוכר.
עוגה טעימה ומאוד מוצלחת…תהנו❤️