מצרכים:
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
1.5 כוסות קמח תופח (או 1.5 כוסות קמח רגיל + 1.5 כפיות אבקת אפייה) 1/4-1/2 כוס קוקוס
שקית סוכר ווניל
מעט גרידת לימון
למלית:
½ כוס אגוזי מלך קצוצים
כפית גדושה קינמון
שקית סוכר וניל
הכנה:
טורפים עם מטריפה ידנית או במיקסר ביצים שלמות עם הסוכר וסוכר הווניל. מוסיפים בזרימה דקיקה שמן, ומיץ תפוזים ולבסוף מוסיפים את הקמח והקוקוס.
-מערבבים בקערית נפרדת את חומרי המלית – אגוזים קצוצים, סוכר ווניל וקינמון.