Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
1.5 כוסות קמח תופח (או 1.5 כוסות קמח רגיל + 1.5 כפיות אבקת אפייה) 1/4-1/2 כוס קוקוס
שקית סוכר ווניל
מעט גרידת לימון

למלית:
½ כוס אגוזי מלך קצוצים
כפית גדושה קינמון
שקית סוכר וניל

הכנה:
טורפים עם מטריפה ידנית או במיקסר ביצים שלמות עם הסוכר וסוכר הווניל. מוסיפים בזרימה דקיקה שמן, ומיץ תפוזים ולבסוף מוסיפים את הקמח והקוקוס.
-מערבבים בקערית נפרדת את חומרי המלית – אגוזים קצוצים, סוכר ווניל וקינמון.

  • בתבנית משומנת בוזקים כפית סוכר ויוצקים את הבלילה, מפזרים מעל את המלית ובעזרת קייסם מקשקשים מעט, ממש מעט.
    מכניסים לתנור חם ואופים ב-180 מעלות במשך 35-40 דקות.
מתכוןמתכון

עוגה בחושה פרווה עם אגוזים וקינמון בקלי קלות_גילה כהן אבני
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים