*חומרים*
3 קופסאות קוטג'(לטחון במעבד מזון לבלילה חלקה)
200 גר שמנת חמוצה.
3 כפות גבינה לבנה
5 ביצים+קורט מלח
2 שקיות סוכר וניל
1 כוס סוכר
3 כפות שמן
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס קמח או חצי כוס קמח תפוחי אדמה או חצי כוס קונפלור.
1 כפית אבקת אפייה
*מילוי*
1 כוס שערות חלווה
1 כוס שוקולד ציפס
*ציפוי*
אפשר לאבק באבקת סוכר או להקציף 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות אינסטנט פודינג וניל וחצי כוס חלב,ולקשט בשערות חלווה.
*הכנה*
להקציף ביצים ,קורט מלח,סוכר וניל,סוכר רגיל,עד לקבלת מעט נפח.להוסיף מוצרי גבינה ולערבב,להוסיף חומרים יבשים ולערבב קלות עד לאיחוד.
לתבנית 26 להעביר מחצית מהבלילה,לפזר מחצית מהחלווה והשוקולד ציפס.מעל לפזר את יתרת הבלילה ומעל לפזר חלבה ודוקולד ציפס.
אפייה בתנור מחומם מראש על 160 עד לקבלת קיסם מעט לח.
לצנן,ולהחליט במה לצפות.
באהבה גדולה
אורנה ועלני🙏🙏🙏🙏🙏