Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקערת המיקסר
מקציפים
2 ביצים
חצי כוס סוכר
בהדרגה מוסיפים
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ מנגו
1.5 כוסות קמח תופח
גרידת תפוז(לא חובה)
גרידת לימון(לא חובה)
מערבבים עד שהקמח נטמע בבלילה
משמנים תבנית
יוצקים את הבלילה
מסדרים מעל הבלילה
פרוסות שקד
180 מעלות
כ30/35 דקות

בוזקים אבקת סוכר
כשהעוגה מצטננת

עוגה בטעם מנגו בציפוי פרוסות שקד
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים