Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס חדפעמי חם
בקערת המיקסר
מקציפים 5 דקות
4 ביצים שלמות
וכוס סוכר
מוסיפים בהדרגה
כוס שמן
כוס וחצי מיץ מנדרינה סחוט טרי
1 כפית תמצית וניל
2.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
מקציפים עד הטמעה
של הקמח
משמנים תבנית
שופכים את הבלילה
מפזרים מעל
פקאן טחון
180 מעלות
כ40/50 דקות
כשהעוגה מתקררת
מפזרים אבקת סוכר

עוגה בטעם מנדרינה בציפוי פקאן טחון
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים