Share with:


מה צריך?

בתבנית סיליקון
אורך 30 ס"מ .. רוחב 10 ס"מ .. גובה 7 ס"מ
4 שמנת מתוקה
400 גרם שוקולד לבן טחון דק
30 גרם סוכר
1 סוכר וניל
10 גרם ג'לטין
50 גרם מים
1 פודינג וניל
לציפוי גנאש:
300 גרם שוקולד מריר
300 גרם שמנת מתוקה
לבסיס:
100 גרם שוקולד מריר מומס

אופן הכנה

1) מכינים 3 צורות כמו בסרטון מניחים ומדביקים אותם בצורה שווה בתבנית עם שוקולד מריר

2) שמים בכוס את המים עם אבקת ג'לטין מערבבים עד שאין גושים ושמים בצד עד שהוא מוצק , לאחר מכן מכניסים למיקרוגל ל10 שניות עד שזה נוזלי

3)שופרים את השמנת מתוקה עם הסור וסוכר וניל בסיר ומחממים עד לטמפרטורה שלא עובר ל 40 מעלות

3) שופכים את השוקולד לבן ומערבבים עד שהוא נמס ומכניסים את הג'לטין, מערבבים , שופכים לקערה ומכניסים לקירור לשעה

4)מוציאים את הקערה ומכניסים את הפודינג וניל ומקציפית עד לקבלת קרם מעט סמיך

5) שופכים לתבנים ומכניסים למקפיא לפחות ל6 שעות

6) ממיסים 100 גרם שוקולד מריר ומורחים על העוגה הקפואה ושוב מכניסים למקפיא? לחצי שעה

7)מחלצים את העוגה בעדינות ומסירים את הצורות בעזרת סכין שבתוך העוגה ומיישרים את העוגה עם כפים ושוב למקפיא

8) שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק

9) , שמים את העוגה על 3 או 4 כוסות ומניחים את העוגה ושופרים את הגנאש ולמקרר ואחרי חצי שעה אפשר להגיש ולהנות

עוגה ביג קינדר (Big Kinder )
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים