2 ביצים
1.5 כוס סוכר
1 כוס חלב
¼ כוס שמן
1 כוס קמח ועוד 2 כפות קמח
2 כפות קקאו
1 שקית אבקת אפייה
סוכר וניל חבילה 1
קרם:
1 חבילה קטנה של פודינג שוקולד
שמנת מתוקה
1 חצי כוס חלב
לקישוט:
אבקת סוכר
רוטב שוקולד
אגוזים ופירות
להקציף את הביצים עם הסוכר לשים הכל במיקסר
ולערבב
לשמן מחבת עם חמאה לפזר מעט קמח ולשפוך למחבת את התערובת
לשים על ראש הלהבה לא גבוהה מדי נייר כסף מקופל ל-4 ומעל את המחבת ולסגור עם המיכסה עד שמוכן.
להפוך את העוגה. לחצות באמצע ולמרוח קרם ולקשט. להניח את חצי העוגה השני ולפזר אבקת סוכר ולקשט ברוטב שוקולד…