החומרים::
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
חצי כוס שמן
200 גר שמנת חמוצה
רבע כוס חלב
1.5 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
3/4 כוס שערות חלווה
3/4 כוס שוקולד ציפס
ציפוי:::
100 גר שוקולד מריר
100 גר שוקולד חלבי
1 מיכל שמנת מתוקה
הכנה:::
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח,בהדרגה להוסיף,סוכר,סוכר וניל ,שמן,חלב שמנת חמוצה,לקבלת בלילה אחידה.
לקפל קמח ואבקת אפייה עד לאיחוד.
לתבנית 22 מרופדת בנייר אפייה,לשפוך מחצית מהבלילה,לפזר מעל חלווה ושוקולד ציפס,מעל להניח את יתרת הבלילה.
אפייה בתנור מחומם מראש ל170 מעלות,עד לקיסם יבש ולקרר.
לצפות בגאנש(2 סוגי שוקולד מומסים עם שמנת מתוקה)
באהבה/אורנה ועלני❤❤❤❤❤