Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

כוס מדידה 250 מיל
מתאים לתבנית בינונית רגילה
או שתי תבניות אינגליש
למצרכים:
4 ביצים L
1 מיכל קצפת צמחית /חלבית 250 מיל
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 שקית סוכר וניל
2 כפות פודינג וניל
1 שקית אפקת אפיה
2 כוסות קמח
לציפוי :
2 -3 כפות טופי קרמל או ריבת חלב
★אופן הכנת העוגה ★
*מערבבים היטב את כל המצרכים בעזרת כף בלבד !
*משמנים תבנית עגולה עם חור
*אפשר לפזר מעט קוקוס מעל התבנית המשומנת
*יוצקים את הבלילה לתבנית בנונית או 2 תבניות אינגליש
*אופים בחום בינוני כ-35 עד 45 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש
אחרי האפיה מורחים ריבת חלב או קרמל טופי מהול בכמה טיפות מים רותחים
ומפזרים קוקוס מעל
באהבה אסתי ❤️

עוגה בציפוי קרמל טופי🍬_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

271 מתכונים