לרכיבים
עוגיות לוטוס לבסיס
גבינת נפוליאון בטעם טבעי
2 שמנת צימחית
2 כפות סוכר
2 כפות מחית פיסטוק
3 כפות איסטנט ווניל
1/2 כוס חלב שקדים
1/2 קילו גבינה לבנה 5%
גרד לימון
תמצית שקדים
כפית לימון נענע מרוכז
תבנית 26
להכנה
בתחתית התבנית מסדרים עוגיות לוטוס.
מעבירים למיקסר גבינת נפוליאון. אבקת סוכר.
מקציפים במהירות נמוכה עד שמתרככת ונעשית
נוזלית. מוסיפים שמנת צימחית ואיסטנט.חלב
ומקציפים לקצפת אחידה ויציבה.
מוצאים מהמיקסר את התערובת. ומוסיפים
את הגבינה הלבנה. מחית הפיסטוק.תמצית שקדים.
גרד לימון. כפית רכז נענע לימון
מערבבים בעטיפה . יוצקים על תחתית העוגיות
.
למקרר שעה להייתיצבות.
לקרם
שמנת מוקצפת עם פירות העונה
מה ואיך שאוהבים
הערה חשובה למי שמעוניין בעוגה יותר גבוהה להכפיל כמויות