מתכון:כוס אוניברסלית
חומרים לטורט:
5 ביצים XL
1 כוס סוכר
3 כפות שמן
וניל
2 כפות מיץ לימון
גרידת לימון
1.5 כוסות קמח תופח
חומרים לקרם מילוי:
קצפת
1 כוסות חלב
2 כפות אבקת סוכר
1 אינסטנט פודינג שוקולד לבן /וניל
***להקציף ולהוסיף את החומרים ולשמור במקרר.
חומרים לציפוי חיצוני:
1 קצפת רצוי פרווה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות חלב
צבע מאכל לפי בחירה.
להרטבת העוגה:
1 כוס גדולה מים
1 כפית סוכר
מעט רום
הכנת הטורט:
להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב…להוסיף את החלמונים ושאר החומרים לפי סדר כתיבתם….עם הוספת הקמח להאט מהירות לערבב עד הבלעת הקמח .(לא יותר)
לשמן תבנית 26 , לצקת את הבלילה ..להמיח בתנור במדף אחרון למטה
.ולאפות בחום רגיל , 160 כ-45 דקות או עד להזהבה.
לאחר קירור