🍷🍷🍷🍷
חומרים לטורט:
כוס אוניברסלית
6 ביצים XL
1 כוס סוכר
3 כפות שמן
1/2 כוס אגוזים טחונים
1/2 כוס קוקוס
1 כוס קמח מצה דק
50 גר שוקולד מגורד
1 וניל
1 א. אפייה
חומרים לקרם למילוי:
2 שמנת להקצפה
100 גר 'שוקולד (להמיס עם 1/4 כוס חלב)
1 אינסטנט פודינג וניל
1 1/4 כוס חלב קר
2 כפות אבקת סוכר
(אפשר להשתמש בפודינג בטעם שוקולד ולוותר על השוקולד)
שוקולד מגורר לקישוט.
להרטבת העוגה ;
1 ספל מים
1 כפית סוכר
מעט רום
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים.לקצף יציב ..תוך כדי הוספת הסוכר…
להוסיף את…
החלמונים, השמן, ושאר החומרים לפי סדר כתיבתם…לערבב ידנית.
**** (ממליצה להמתין 5 דקות לפני יציקת העיסה לתבנית )
לצקת לתבנית 26 משומנת.
לאפות בחום 160 מעלות כ-45 דקות.
הרכבת העוגה:
לצנן היטב את העוגה , לפרוס ל-2 חלקים, להחזיר לתבנית את החלק התחתון…להרטיב את התחתית במיי סוכר , למרוח חלק מהקרם , לכסות בחלק השני להרטיב שוב ..לצפות בקרם ולעצב כיד הדימיון.
בהצלחה וחג פסח שמח !!🍷🌷