בסיס העוגה
מערבבים ביחד
250 גרם ביסקויט טחון
עם 100 גרם חמאה מומסת
שמים את הביסקוויט בתבנית ומהדקים היטב
מעל שופכים את
בלילת השמנת
מכניסים לתנור
שחומם מראש ל180
אופים כ10 דקות
משנים ל160
ואופים כ40/50 דקות
בודקים עם קיסם
את מוכנות העוגה
הכנת הגנאש
מחממים במיקרוגל
בקערה
חצי שמנת מתוקה
ומוסיפים
100 גרם שוקולד מריר
מערבבים עד שהשוקולד נמס
עם הקיסם מחוררים
את העוגה
מצפים את העוגה בגנאש
ומצפים בחצאי אגוז מלך
מעל