לתחתית : | |
6 ביצים מופרדות | |
3 כפות סוכר 1 פודינג וניל | |
לקרם גבינה | |
3 גבינת נפוליאון | |
1 שמנת מתוקה | |
1 פודינג וניל | |
רבע כוס חלב | |
3 כפות אבקת סוכר | |
קרם לזילוף : | |
1 שמנת מתוקה | |
1 פודינג וניל | |
רבע כוס חלב | |
לסידור מעל : | |
1 סלסלה של תותים טריים חתוכים ל4 | |
1 חבילת ג'לי בטעם תות |
1) מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר עד ליציבות
2)בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם הסוכר שנותר עד לקבלת תערובת תפוח, מוסיפים את הפודינג וניל ומערבבים עד לאיחוד
3)מקפלים את קצף החלבונים לקצף החלמונים ושופכים לרינג מרופד בנייר אפייה ונייר כסף בקוטר 24 ס"מ אופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 20 דק
4) שופכים לקערת במיקסר את השמנת הפודינג ,חלב ושמנת מתוקה עד לקבלת קצף יציב וללא מיקסר מכניסים את הגבינות עד לקבלת קרם חלק
5)מעבירים את התחתית על תחתית מקרטון או כלי הגשה שמים סביב
רינג מתכוונן
מניחים שקף סביב העוגה ויוצקים את הקרם גבינה על התחתית, מכניסים למקפאי לשעה ?
6)מסדרים תותים סביב העוגה ומכינים את ה ג'לי לפי ההוראות היצרן שופכים על העוגה ומכניסים למקרר להתייצבות כל הלילה
7) מקציפים את השמנת המתוקה פודינג וחלב עד לקבלת קצף יציב , מכניסים לשקית זילוף ומזלפים.