לשטרויזל
כף קנמון
רבע כפית מלח
חצי כוס סוכר חום
אחד סוכר וניל
חצי כוס קמח
כוס וחצי שברי אגוזי פקאן
80 גרם חמאה מומסת
לעוגה
שתיים וחצי כוסות קמח עם כפית אפקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
3 ביצים
חצי כוס סוכר לבן
גביע וחצי שמנת חמוצה
120 גרם חמאה מומסת
כפית תמצית וניל,
אופן ההכנה
נערבב את השטרויזל היבשים עם 80 גרם חמאה מומסת נסים בצד
לעוגה
נקציף חמאה עם סוכר נוסיף ביצה אחר ביצה נוסיף תמצית וניל את הקמח עם אבקת אפייה את הסודה לשתיה את השמנת חמוצה לערבב טוב זה יוצא קצת עבה הבלילה זה בסדר נשמן תבנית עגולה ונרכיב את העוגה נשתח חצי מכמות עוגה בתבנית ונישר ומעל את השטויזל ואז את החצי השני. ואת השטרויזל מעל לתנור על חום 160 מעלות 60 ,70 דקות כל אחת והתנור שלה
בתיאבון סיגלית ימין