מרכיבים
4 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
כוס וחצי קמח
לחלק העליון
5 חלבונים
3/4 כוס סוכר
100 גרם קוקוס
4 כפות ריבת תותים
100 גרם אגוזי מלך קצוץ דק עד בינוני
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוחה .
מוסיפים את השמן מיץ תפוזים קמח ומערבבים ללא מיקסר עד שאין גושים
שופכים את הבלילה לתבנית מרופרדת בנייר אפייה או תבנית חד פעמית .
בקוטר 24 ס"מ .
אופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כ 20 דקות בודקים עם קיסם אם העוגה מוכנה.
אם יצא יבש זה סימן שזה מוכן אם לא אז עוד כמה דקות של אפייה.
שמים את העוגה בצד עד להכנת החלק העליון .
מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
מוסיפים את הקוקוס ומקפלים עד לאיחוד ומעבירים לשקית זילוף .
יוצקים בנדיבות ריבת על הטורט , מפזרים אגוזי מלך ומזלפים את החלבונים
אופים לעוד 20 דקות על 160 מעלות.