Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
4 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
כוס וחצי קמח

לחלק העליון
5 חלבונים
3/4 כוס סוכר
100 גרם קוקוס
4 כפות ריבת תותים
100 גרם אגוזי מלך קצוץ דק עד בינוני

אופן ההכנה
מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוחה .
מוסיפים את השמן מיץ תפוזים קמח ומערבבים ללא מיקסר עד שאין גושים
שופכים את הבלילה לתבנית מרופרדת בנייר אפייה או תבנית חד פעמית .
בקוטר 24 ס"מ .
אופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כ 20 דקות בודקים עם קיסם אם העוגה מוכנה.
אם יצא יבש זה סימן שזה מוכן אם לא אז עוד כמה דקות של אפייה.
שמים את העוגה בצד עד להכנת החלק העליון .
מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
מוסיפים את הקוקוס ומקפלים עד לאיחוד ומעבירים לשקית זילוף .
יוצקים בנדיבות ריבת על הטורט , מפזרים אגוזי מלך ומזלפים את החלבונים
אופים לעוד 20 דקות על 160 מעלות.

עוגה מרנג בחושה עם ריבת תותים,אגוזי מלך וקוקוס
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים