Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מתכון
6ביצים
כוס סוכר
1אבקת אפיה
2כפות שמן
כוס קמח שתיה חמה
אופן ההכנה להפריד ביצים
להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף יציב להוסיף את השמן והחלמונים להוריד מהירות להוסיף את הקמח לדקה לכבות את המיקסר להמשיך לערבב בתנועות קיפול עד שאין גושים
לאפות 160 מעלות כ20 דקות או עד שקיסם יוצא יבש

ציפוי
קופסה אננס
1ג'לי אננס
1שמנת מתוקה
כוס חלב 1אינסטנט פודינג וניל
להרטיב את העוגה עם המיץ של האנס
להקציף את השמנת החלב והאינסטנט פודינג למרוח על העוגה לסדר מלמעלה את האננס

להמיס את הג'לי לקרר מעט ולשפוך על העוגה

עוגה נוסטלגית_מתכון של יפה דודיאן
יפה דודיאןספר המתכונים של
מתכון של

יפה דודיאן

64 מתכונים