Share with:


חלבי

אופן הכנה

למלית:
6 יחידות חטיף שוקולד מקופלת
.1 כוס שוקולד ציפס

לעוגה:
5 ביצים
.1 כוס סוכר
. 1 סוכר וניל
.3/4 כוס שמן
.2 כוסות קמח
.1 אבקת אפייה
.200 גרם גבינת שמנת
.1 שמנת חמוצה

לציפוי:
200 גרם שוקולד מומס עם 1 שמנת מתוקה

הכנה:
להקציף ביצים שלמות לקצף תפוח ובהיר. תוך כדי המשך הקצפה להוסיף בהדרגה, שמן, סוכר, גבינה ושמנת חמוצה. ולאחד.להוסיף חומרים יבשים ולאחד הכל לבלילה אחידה.לתבנית 24/26. לשפוך מעט מהבלילה. מעל לפזר שוקולד מקופלת ושוקולד ציפס. לחזור על פעולה זו 3 פעמים. אפייה ב180 עד לקיסם מעט לח ולקרר.
לשפוך מעל העוגה את ציפוי השוקולד

עוגה עם שכבות שוקולד מקופלת ושוקולד ציפס בחושה
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים