למלית:
6 יחידות חטיף שוקולד מקופלת
.1 כוס שוקולד ציפס
לעוגה:
5 ביצים
.1 כוס סוכר
. 1 סוכר וניל
.3/4 כוס שמן
.2 כוסות קמח
.1 אבקת אפייה
.200 גרם גבינת שמנת
.1 שמנת חמוצה
לציפוי:
200 גרם שוקולד מומס עם 1 שמנת מתוקה
הכנה:
להקציף ביצים שלמות לקצף תפוח ובהיר. תוך כדי המשך הקצפה להוסיף בהדרגה, שמן, סוכר, גבינה ושמנת חמוצה. ולאחד.להוסיף חומרים יבשים ולאחד הכל לבלילה אחידה.לתבנית 24/26. לשפוך מעט מהבלילה. מעל לפזר שוקולד מקופלת ושוקולד ציפס. לחזור על פעולה זו 3 פעמים. אפייה ב180 עד לקיסם מעט לח ולקרר.
לשפוך מעל העוגה את ציפוי השוקולד