Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
4 ביצים L מופרדות
2 כפות שמן
7 כפות מיץ תפוזים
5 כפות סוכר
4 כפות קמח
1 כפית אפיה
*אופן ההכנה:*
מקציפים חלבונים עם סוכר
אחכ מוסיפים חלמונים . שמן. מיץ תפוזים ובסוף קמח ואפיה
מערבבים בעדינות בתנועות עטיפה לתערובת אחידה.
משמנים שתי תבניות בקוטר 24 רצוי מאוד לרפד את התבניות בעיגולי נייר אפיה.
ומחלקים את העיסה שווה בין שתי התבניות המשומנות מורחים ומישרים .
אופים בתנור שחומם מראש כ- 10 דקות בחום בינוני 180 מעלות (אפיה פס עליון ותחתון)

לקצפת :
מקציפים היטב היטב
3 שמנת מתוקה
6 כפות פודינג וניל
3 כפות סוכר
כוס וחצי חלב (כוס ח.פעמי קרה)
* צנצנת ריבת חלב

הרכבת העוגה:
מחלצים את העוגות בזהירות ועוברים עם סכין מסביב לשוליים מורידים את נייר האפייה .
מחלקים את הקצפת שווה בין שתי קערות לאחת מוסיפים
2- 3 כפות ריבת חלב ומערבבים לאיחוד .
מעבירים לשק זילוף כל קצפת בנפרד .
מניחים שכבה של עוגה על גבי מגש מזלפים משני סוגי הקצפת מעטרים במעט ריבת חלב .
מניחים עוגה נוספת מעל מזלפים בקצפת
ומקשטים במעט ריבת חלב
ומכניסים לקירור
בהצלחה אסתי 😋

עוגה עשירה וטעימה בשילוב וניל וריבת חלב_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

270 מתכונים