מצרכים הדרושים
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס שמן
1 כוס פרג טחון
1 כוס אגוזי מלך טחון
1 1/2 כוס קמח
חומרים לגנאש
100 גרם שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
1) מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ושופכים את השמן ומיץ תפוזים
2)בהדרגה מכניסים את הקמח ללא מיקסר בתנועה קיפול
3) אופים בתנור שחומם מראש
ל180 מעלות ל25 דק
אופן ההכנת הגנאש
1) שמים על הגז…את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה לאחר מכן מכניסים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה
ושופכים על העוגה
קישוט 1שמנת + 1 פודינג וניל מקציפים עד ליציבות ומזלפים על העוגה
Jacqueline fadelon