Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

6 ביצים מופרדות
1 כוס ורבע סוכר
150 גר מרגרינה או חמאה
1 לימון גדול
1 כף תמצית וניל
2 כוסות קמח מנופה
שקית אבקת אפיה
50 גר אגוזי מלך קצוצים

להקציף את החלבונים .להוסיף רק כוס סוכר בהדרגה לקצף יציב.בקערה אחרת מקציפים את החמאה או מרגרינה עים הרבע כוס סוכר.להוסיף את החלמונים מיץ הלימון וניל קמח אבקת אפיה.והאגוזים.מוסיפים את הקצף בעדינות ומערבבים בעדינות
משמנים תבנית לתנור חום בינוני 40 דקות.🌹