לקצפת :
להקציף 2 שמנת מתוקה ,2 אינסטנט וניל,2 כוסות חלב וחצי כוס סוכר עד יציבות ולהוסיף גבינה לבנה 5%,1 גביע שמנת חמוצה . בקערית לשים כוס חלב וכפית נס קפה .(היה לי חצי עוגת שוקולד שהכנתי ביום רביעי ..טחנתי לפירורים ) ניתן להשתמש בכל עוגה שיש בבית ושלא אוכלים…פשוט לטחון .לסדר שכבה ביסקוויטים רטובים מעל קצפת ואז שכבה של פירורי העוגה ….יואווו כמה שזה טעים.כך הלאה עד לסיום הקצפת.להכניס למקרר להתיצבות .(פטיבר חום ולבן )