Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוגה:
4 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3/4כוס שמן
1/4כוס חלב
200 גר שמנת חמוצה
2כוסות שקד לבן טחון דק
1 כף קונפלור
3 כפות אבקת קקאו כהה
1 כפית נס קפה חלק
רבע כפית קינמון
לגאנש:
200 גר שוקולד מריר מומס עם 1 מיכל שמנת מתוקה.
הכנה:
תבנית 26 עם נייר אפייה בבסיס העוגה.
להקציף ביצים בשלמותם, לקצף תפוח, בהדרגה, נוסיף, סוכר, סוכר, וניל, שמן, חלב ושמנת חמוצה, לקבלת בלילה אחידה.
נקפל בפעמיים מהחומרים היבשים, נערבב קלות עד לאיחוד.
נעביר את הבלילה לתבנית, ולהכניס לתנור מחומם מראש ל170 מעלות, עד לקבלת קיסם מעט לח( המשך אפייה מתבצע מחוץ לתנור)
נקרר ונצפה בגאנש, באהבה/אורנה ועלני🌹🌹🌹🌹🌹

עוגה שוקולדית שקדים ללא גלוטן בציפוי גאנש_אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים