Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

אפשר לאפות בכל תבנית סיליקון בכל צורה וגודל.
רק לשמן הייטב ולמלא 2/3 מהמלית.

מצרכים לבלילה :
בקערה לערבב ביחד
חצי כוס קמח מצה לעוגה – רשום עליו ללא גלוטן
חצי כוס קמח שקדים
חצי כוס אבקת סוכר
כפית אבקת אפייה
כף קקאו
כפית גדושה נס קפה
כף גדושה קורנפלור

נוזלים:
3 ביצים לארג'
חצי כוס שמן
חצי כוס שוקולד מריר מומס
חצי כוס מים פושרים
להקציף 3 ביצים ללא הפרדה עד שיווצר קצף אוורירי
להוסיף חצי כוס שמן, בזילוף איטי מאוד.
להוסיף שוקולד, ומים.
להכניס את היבשים לערבב הייטב
להכניס למקרר למשך רבע שעה שבלילה תתמצק מעט
לשמן תבניות סיליקון
למלא 2/3 בלבד
ולאפות בתנור חם 170 מעלות 30-25 דק
כשהן קרות לחלץ את העוגיות להניח בצד.
לנקות הייטב את התבנית
ליצוק שליש מגובה התבנית בשוקולד
ולהחזיר בחזרה את העוגיות לתבנית על מנת שהציפוי יתקבע בצורה המדוייקת של העוגייה, ולהעביר 2-3 דקות להקפאה לפניי החילוץ.

לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
20 גרם חמאת קקאו או 3 כפות שמן
במיקרוגל להמיס קודם את החמאת קקאו.
להמיס בנפרד את השוקולד
ולאחר ששניהם עברו למצב נוזלי ללא גושים
לאחד בינהם ולמלא את התבנית.
או פשוט לטבול את העוגייה :)))