Share with:


פרווה

אופן הכנה

למצרכים
עוגת לקח
ריבה מובחרת.
חותכן עגול גדול/ בינוני.
תמצית שקדים.
מיקס אגוזים קלויים קצוצים
קצפת צמחית

להכנה
חותכן לוחצים על העוגה יש לנו 4/5 עוגות יפים
מטפטפים על כל עוגה טיפת תמצית שקדים.
מורחים ריבה טובה.
מפזרים מיקס אגוזים מכניסים למקרר שעה.
אחר כך מורחים קצפת ומקשטים בקצפת צמחית.
מדביקים על כל עוגה את הפרורים שנשארו מהעוגה.

עוגות אישיות מושלמות_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

105 מתכונים