לבצק - בקערה לשים: | |
3 כוסות קמח | |
חצי כוס סוכר | |
כף תמצית וניל | |
4 חלמונים ( את הלבן לשמור בצד ) | |
1 שקית אבקת אפיה | |
200 גרם מחמאה | |
1/3 כוס חלב | |
לקצפת: | |
100 גרם מרגרינה מומסת להשאירה להתקרר | |
חצי כוס סוכר | |
כף תמצית וניל | |
4 החלבונים | |
3 שמנת חמוצה גדולה |
הכנת הבצק
ללוש בצק..הבצק מעט רך לא נורא.
לקחת תבנית של תנור ולשים את הבצק בצורה שטוח.ולאפות אותו על חום 200
לקרר
הכנת הקצפת:
להקציף חלבונים עים סוכר לקצף לבן להוסיף את השמנת על נמוך ואת הוניל .ובבוף את המרגרינה המומסת.בעדינות לערבב\
שלב אחרון.
לפרוס מלבן או ריבוע או עוגה עגולה.לשים מתחת בצק פריך אפוי לשים מעל קצפת השמנת.ומעל לפורר בצק פריך לפורר מעט מעל .כך את כולם .או עוגה עגולה לשים בצק קצפת ושוב לפורר מעל מהבצק הפריך.להקפיא חצי שעה .ובתאבון