מצרכים
6 ביצים מופרדות
1.5 כוסות סוכר
2.5 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
3/4 כוס שמן קנולה
3/4 כוס מיץ תפוזים משובח
חצי כוס קוקטס
1.5 כוסות פרג טחון דק
לציפוי גנאש השוקולד:
250 גרם שמנת מתוקה פרווה
350 גרם שוקולד מריר משובח
אופן ההכנה
1) מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר.
2) בקערה שניה , מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה, ומוסיפים את שאר החומרים ואת החלמונים ומערבבים היטב עד שכל החומרים מתאחדים
3)מוספים את קצף החלבונים אל קערת התערובת בתנועות קיפול
4) שופכים את התערובת לסיר ג'חנון מרופד בנייר אפייה גם בתחתית וגם הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל ל170 מעלות כ50 דקות ו בודקים עם קיסם את העוגה
5) נותנים לעוגה להתקרר טוב ולאחר שהעוגה בטמפרטורת החדר יוצקים עליה את הגאנש השוקולד.
6)אופן ההכנת גנאש שוקולד
שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד
מכסים את הסיר כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש יפה וחלק…