Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק שמרים בתהליך יחודי ומיוחד שלא ראיתי אצל אף אחד.

מתכון:
1 ק"ג קמח ( מומלץ קמח נפלאות )
2 כפות שמרים
חצי כוס סוכר
4 ביצים
גביע יוגורט
200 גרם חמאה / מחמאה / נטורינה
כפית מלח
כוס מים .או חלב
חצי כוס שמן

אופן הכנה :
מעבדים במיקסר קמח . שמרים .סוכר .חצי מכמות החמאה הביצים .היוגורט .מים ושמן לשיםשלוש דקות .מוסיפים את המלח .
מתפיחים עד הכפלה של הבצק .מורידים את האוויר מהבצק .
חותכים ל6 כדורים .נותנים לבצק לנוח רבע שעה ..
פותחים כול כדור לקוטר של 30 סנטימטר .מחלקים את שאר החמאה לחמש חתיכות .מורחים על כל כדור חתיכה ומניחים מעל אחד על השני .מכסים בנילון לרבע שעה .
לאחר מכן פותחים את הבצק עובי דק של 3 מילימטר. חותכים ל4.מורחים .שוקולד / ריבה / פרג .או כל דבר אחר שאוהבים .
מגלגלים מכניסים למקפיא לחצי שעה .חותכים לאורך הרולדה יוצרים צמה .מתפיחים ילד האפלה מורחים ביצה .אופים 180 מעלות עד הזהבה ..בהצלחה וחג שמח 🌹🌹🌹

מלית פרג :
300 גרם פרג טחון טרי .חשוב מאוד להשתמש בפרג מייד אחרי הטחינה .
1.5 כוסות סוכר
1.5 כוסות חלב
100 גרם חמאה
גרת תפוז
מיץ מחצי לימון

אופן הכנה :
לחמם סוכר וחלב עד שהסוכר נמס להוסיף את שאר החומרים להמשיך לבשל עוד חמש דקות באש בינונית .
לקרר לגמרי לפני השימוש .במקרר או מקפיא
בהצלחה

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

עוגות שוקולד ופרג ברמה אחרת 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים