Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

הכי הכי שרק יצאו מהתנור🤩 והרייח…
קבלו באהב❤️
עם סבלנות ואהבה כל אחד יכול ❤️

/רולדה /רוגלאך / כל מילוי צורה מועדפת.
קינמון וסוכר/נוטלה אגוזים/
שימו לב לחוזק התנור שלכם, כל תנור והחוזק שלו.
ודאו שהשמרים בתוקף! את הקמח לנפות!
תפיחה כשעה.בקיץ
במילוי נוטלה, אגוזים טחונים, מעט קינמון אפשר לוותר
כוס חד פעמי לשתיה חמה.
עוגת שמרים מהטובות שתאפו😋
רכה,ממולאות.. טעיםםם😋
אז איך👇
שלוש וחצי כוסות קמח,500 גר
1 וחצי כף שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
חצי כוס מיים
2 ביצים בגודל L
200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
חצי כפית מלח .
מילוי, המועדף עליכם.
50 גר חמאה מומסת.מרגרינה מחמאה, נטורינה,
כוס סוכר
שלושת ריבעיי קקאו.
מילוי 2👇
נוטלה ,אגוזים טחונים מעל , מעט קינמון,לפזר
או רק נוטלה בלי תוספות.
מילוי אגוזים.כ מילוי אהוב
להברשת הבצק👇
2 חלבונים
כף מיים/ חלב
סירופ לא לוותר
1 כוס סוכר/חצי כוס
1 כוס מיים
ואז👇
את הקמח , סוכר ושמרים, לערבב תחילה עים כף.
להוסיף מים ,ביצים ,להפעיל את המיקסר . ל הוסיף את החמאה והמלח ולשים 7 דק׳ לבצק חלק .ומעט דביק וזה בסדר. אים אתם רואים שצריך עוד מיים הוסיפו תוך כדיי לישה כף מיים, בכל פעם.
לא להגזים עים המיים
לשמן את הבצק מעט .לכסות, להניח לתפיחה . בערך שעה,עד להכפלת נפח הבצק.
בנתיים בקערית לערבב את המילוי 👇
50 גר חמאה מומסת רכה .מרגרינה מחמאה, נטורינה,
כוס סוכר
שלושת ריבעיי קקאו.
לאחר ההתפחה.להוריד את האויר מהבצק,
ללוש קלות
לחלק את הבצק ל2,
לפזר מעט קמח על מישטח העבודה אים צריך ..
– מרדדים כל בצק למלבן דק ומורחים את המלית שבחרתם.
לגלגל לרולדה הדוקה, לחתוך בעזרת סכין חדה במרכז לאורך ל2 רצועות ומלפפים את 2 הרצועות לצורת בורג כשהצד החתוך כלפי מעלה. מניחים בתבנית , מכסים ומתפיחים במשך 20 30 דקות. למרוח את החלבונים מעורבבים עים מים /חלב
ואופים במשך 30-35 דקות. כל תנור מתנהג אחרת
בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות.
בינתיים ממיסים סוכר ומים בסיר קטן במשך 5-7 דקות.
שהרולדות חמות ישר מהתנור להבריש בנדיבות בסירופ הסוכר.לא לוותר .❤️