בס"ד
שמרים אהבה שלי👐👐
יצאו לי מהכמות 3 תבניות אני מקפיאה חלק כשהם חמים לפי הצורך פשוט שולפת על השיש.
**
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
כף גלוטן אני ממליצה מאד מאפים נשמרים לאורך זמן
2 שקיות סוכר וניל
2+1/2 כוסות מים פושרים עם יש צורך להוסיף עוד חצי כוס
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
4 כפות פודינג וניל
**
מים שמרים וסוכר לשים בקערה לערבב לתת מנוחה כמה דקות עד שיהיה תסיסה בערך 5 דקות ואז להוסיך את ייתר המיצרכים וללוש
ללוש בצק נעים חשוב ללוש לפחות 10 דקות לתת תפיחה שעה.
**
מילוי
כל מה שאתם אוהבים ניתן לפזר
אגוזים קינמון
מילוי שוקולד ביתי
אני מכינה מילוי בקופסא יש לי תמיד נגיש
**
מילוי שוקולד
4 כפות פודינג שוקולד
כוס קקאו
2 כוסות סוכר
3 כפות נס קפה אבקה
3 כפות אבקת נוגט-לא חובה
לערבב להוסיף חצי כוס מים רותחים לערבב להוסיף לפי הצורך עוד מים
**
מילוי גבינה
250 גרם גבינה לבנה 5%
4 כפות סוכר
4 כפות פודינג וניל
2 סוכר וניל
כף קונפלור
לערבב הכל להעביר לשקית זילוף פשוט יותר נוח לזלף
כדי שלא יפתח שמתי טיפה מים במקום של סגירה של החלבי
**
קורסון
אני חילקתי לכדורים
רידדתי מעט שמתי כף גדושה מהמילוי וסגרתי הנחתי את כולם למנוחה 10 דקות ואז רידדתי על משטח מקומח ראו בתמונות .
**
להניח על נייר אפיה לכסות לתת תפיחה לא להבריש ביצה לאפות ככה אפיה במצב בטורבו 200 מעלות עד שיקבלו גוון יפה ישר כשהם מוכנים להבריש סירופ .
**
סירופ
לשים בסיר קטן חצי כוס מים 3/4 כוס סוכר לתת רתיחה עד שכל הסוכר נמס ולהוסיף כף תמצית וניל זהירות שלא ישרף באהבה ממני אסיה גילעדוב