עוגות שמרים במילוי חלבי , ממרח נוטלה /שוקולד ואגוזי מלך טחונים
הכנת הבצק.
3.5 כוסות קמח
כף גדושה שמרים
1/3 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
2 ביצים
3/4 כוס מים חמימים
1/3 כוס שמן
קמצוץ מלח
בקערה המיקסר
שמים
1.קמח.סוכר וניל.סוכר ושמרים
2.מוסיפים מים וביצים ומערבבים
3.מוסיפים מלח ושמן
לשים כ5 דקות
×××
יוצרים מהבצק כדור
מכסים במגבת
מנוחה כשעה עד שעה וחצי
×××××
מחלקים את הכדור ל2
מרדדים את הבצק
לצורת מלבן
לעובי חצי ס'מ
×××
מורחים שוקולד נוטלה
ומפזרים אגוזי מלך טחונים
מגלגלים כרולדה
חותכים בסכין באמצע הרולדה
מלמעלה למטה
יוצרים 2 רצועות
ומלפפים אחד על השני
כשהצד עם השוקולד
פונה כלפי מעלה
מסדרים בתבנית עגולה
עם דף אפיה
כך מכינים את שאר הבצק
בחלק האחר של הבצק
מורחים שוקולד השחר
ומפזרים אגוזי מלך טחונים
ואותה פעולה של חיתוך וליפוף
ושמים בתבנית נוספת
מנוחה כ40 דקות
×××
מחממים תנור
ל180 מעלות
×××
מברישים ביצה מעל
מפזרים שומשום מעל
להכניס לתנור
שחומם מראש
××××
30/35 דקות
עד שמשחימות