לבצק.
1 שקית קמח גדולה
2 כפות שמרים.
חצי כוס חלב.
כוס סוכר. 2 ביצים.
כף תמצית וניל.
100 גרם חמאה מומסת.
2 וחצי עד 3 כוסות מים ולפי הצורך
אופן ההכנה.
ללוש בצק מכול החומרים.
לעבד היטב. להתפיחה כשעה.
לחלק את הבצק ל6 כדורים. כל כדור לרדד למלבן לשים באמצע מילוי שוקולד או גבינה למילוי גביניות. ואפשר תפוחי עץ קצוצים עם אגוזים וקינמון.
לחתוך פסים בצדי המילוי ולקפל קיפול פנימי.
לתת תפיחה 20 דקות ולהבריש בביצה
לאפות בחום 200.
אפשר להבריש מעל דבש.או לעטר באבקת סוכר.