בצק שמרים
1 ק״ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
1 כוס שמן או 200 חמאה
1 כפית מלח
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 ביצים
גרידת תפוז או לימון
2 כוסות מים או 1 כוס חלב 1 מים
סירופ
1/2 כוס מים
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
לבשל על הגז 10 דקות
אופן ההכנה לבצק
לערבב הכל יחד לקבלת בצק רך ונעים אם יש צורך להוסיף עוד קצת מים
להכניס את הבצק לשקית ולמקרר ללילה
בבוקר להוציא ללוש ולתת לנוח 10 דקות לחלק ל6 כדורים ולקמח מעט
לתת לנוח כמה דקות
לרדד למרוח מה שאוהבים חגלגל לרולדןת לשמן מעט תבנית אינגלשקיק להניח בתבנית ולהתפיח למרוח ביצה ולאפות 180 מעלות
כשמוכן למרוח סירופ לא חובה
ללחמניות במילוי
לחלק ל16 כדורים לרדד להכניס ממרח שוקולד לסגור לכדור להתפיח למרוח ביצה לפזר שומשום ולאפות 180 מעלות
מילוי שוקולד טעים
1 כוס קקאו
1/2 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1/2 כוס שמן
לערבב יחד לקבלת קרם
אפשר למרוח נוטלה עם חלווה מומלץ