2 כפות שמרים יבשים
כוס סוכר
2 סוכר וניל
3 ביצים
2 חמאה /מחמאה לפרווה
כפית מלח
2 כוסות מים פושרים
לעבד הכל המלח בסוף,להתפיח
אפשרויות למילוי:
ממרח שוקולד נוטלה
כפית קינמון
אגוזי מלך קצוצים
שערות חלבה
סירופ:חצי כוס סוכר.
חצי כוס מים
כף סירופ מייפל
כפית רום
להרתיח עד להמסת הסוכר
לפתוח את הבצק למרוח שוקולד מעל שערות חלבה קינמון אגוזים לגלגל לרולדה לחתוך באמצע כמו קרנץ
מלוי נוסף גבינה טיב טעם 2 כפות קורנפלור 2 כפות סוכר ביצה אחת תמצית וניל. 50 גר חמוציות
קינמון כף מלאה חצי כוס סוכר חום 100 חמאה ממוסת עם שקדים לערבב היטב למרוח לגלגל לרולדה לחתוך לפרוסות להניח בתבנית שקעים.
ריבת חלב לפזר אגוזי ברס.
לשמן תבנית להתפיח שוב.למרוח ביצה מהולה עם מים.לאפות 180 מע כ 40 דק' למרוח סירופ לאחר האפיה
כשהעוגות יוצאות מהתנור ובעודן חמות ,לשפוך את הסירופ..