מצרכים :
תבניות סיליקון
450 גרם פתי-בר
100 גרם חמאה רכה מאוד
5 כפות גדושות חמאת בוטנים
50 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה :
במעבד מזון טוחנים את הפתי-בר כמעט לאבקה
מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים לעבד לעיסה אחידה.
ממלאים בתבנית סיליקון עם גומות נפרדות ,מכניסים
למקפיא כ 15 דקות, להפריד מהתבנית ולקשט בשוקולד.
ניתן לשמור את העוגיות במקפיא
קישוט שוקולד :
50 גרם שוקולד
כפית שמן
להמיס מעל באן מארי את השוקולד ( סיר מים רותחים וקערה מעל )
להעביר לכלי זילוף ,לזלף מעל כל עוגיה בנפרד.