הבצק
4 כוסות קמח
100 גרם חמאה
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
3 כפות סוכר
3/4 כוס אגוזי מלך טחונים
לשים הכל יחד לבצק
מרדדים את הבצק
על מישטח מקומח
מקמחים שבלונה
לסהרון או ריבוע
מהדקים לבצק
לוחצים על השבלונה(סהרון.ריבועים)
להרים ולחלץ את הצורות
לתבנית עם דף אפיה
עוגיות עגולות
להכין מהבצק נקניק
לחתוך במירווחים
עם היד מסדרים
ומהדקים את הבצק
לצורה עגולה
לשים בתבנית
עם דף אפיה
180 מעלות
כ25/30 דקות
לבזוק אבקת סוכר כשמצטננים
נ.ב
למי שאין שבלונה
לסהרון או ריבוע
מחלקים את הבצק לכדורים
כל כדור מרדדים לנקניק
ויוצרים את צורת
הסהרוןלריבועים
מרדדים ועם גלגלת
לחתוך לריבועים