בצק אחד! 3 וריאציות שונות! גג 5 דק' עבודה! ויש לכם עוגיות מושלמות עם הקפה… מתכון לעוגיות אגוזים נימוחות וקלות להכנה. ניתן למלא בשוקולד / ריבת חלב, לקשט בפקאנים או לפזר אבקת סוכר מעל
מצרכים
200 גר' חמאה/מחמאה לפרווה (רכה מאוד)
חצי כוס סוכר
1 סוכר וניל
100 גר' אגוזים טחונים
2 וחצי כוסות קמח
1 א. אפייה
1/2כוס קורנפלור
1/4 כוס חלב/מים לפרווה
1/4 כוס שמן
הכנה
בקערה גדולה נערבב את כל חומרי העוגיות עד לכדי בצק נעים ונוח לעבודה. אם הבצק יבש נוסיף 2 כפות מים / חלב, אם הבצק מעט דביק נוסיף 2 כפות גדושות קמח.
נחמם תנור ל-180 מעלות. בינתיים ניצור מבצק העוגיות כ-50 כדורי קטנטנים.
נרפד תבנית הנייר אפייה ונסדר על הנייר את העוגיות תוך שמירה על רווחים. כעת נשטח מעט את העוגיות עם היד.
בחצי מכמות העוגיות (או בכמה שבוחרים) נשקיע חצי פקאן ונשטח מעט.
נאפה את העוגיות המשך 8 דקות, נוציא מהתנור ונמתין לצינון מלא (לא לגעת לפני שהעוגיות מתקררות).
ליצירת עוגיות סנדוויץ' נמלא בין כל 2 עוגיות שוקולד / ריבת חלב 1 ממרח נוגט או כל מילוי אחר אהוב