Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתחילים
למעבד מזון מכניסים
3 כוסות מיקס אגוזים
1/2 כוס סוכר
גרד תפוז
כפית קינמון
טוחנים עד לתערובת חול רטוב
מוצאים מהמעבד. מרוקנים לקערה נקייה.
בקערית ניפרדת שמים
2 כפות ריבה שאוהבים
3 כפות מים
כפית תמצית ווניל
מערבבם היטב ומוסיפים לתערובת האגוזים. ומערבבים
ולבסוף מוסיפים
4 כפות קמח שקדים
מערבבים היטב. מכניסים את התכולה למקרר ל-20 דקות.
מוצאים בכף מהבצק מכדררים בידיים. וזורקים לקערת. אבקת סוכר לכיסוי מלא
מניחים בתבנית מרופדת. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בדיוק 13 דקות לא יותר.

עוגיות אגוזים_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

88 מתכונים