עוגיות אגוזי פקאן של מיקי שמו – גילה כהן אבני
המצרכים (50 מנות):
300 גרם חמאה רכה
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם אגוזי פקאן קצוצים דק
2 שקיות סוכר וניל
3 וחצי כוסות קמח
לקישוט
100 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 מערבבים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה.
2 מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים לערבב במהירות איטית, עד שמתקבל בצק.
3 מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
4 יוצרים כדורים קטנים, מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-170 מעלות כ-15 דקות.
5 טובלים את העוגיות, בעודן חמות, באבקת סוכר