Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים לבצק שוקולד:
200 גרם נטורינה/חמאה רכה
3/4 כוס אבקת סוכר
1/2 כוס קקאו
1/4 3 כוסות קמח או לפי הצורך
1 ביצה
1/4 כוס חלב/מים
קורט מלח

למילוי :
ממרח שוקולד לבן

אופן הכנה:
מניחים את כל המצרכים בקערה ואת הקמח מוסיפים בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק .
מחלקים את הבצק ל 2 חלקים
מרדדים כל חלק בין שתי ניירות מקמחים מעט .
קורצים מהבצק בעזרת קורצן לעוגיות פרח או עיגול מניחים על גבי נייר אפיה במגש של תנור
אופים בחום 180 מעלות
תוכנית פס עליון ותחתון
כ 13 עד 15 דקות
ממלאים כל צמד עוגיות בממרח שוקולד לבן
מכניסים למקפיא להתייצבות כשעה .

ממיסים :
300 גרם שוקולד לבן /חלב/מריר
2 כפות שמן קנולה
ממיסים במיקרוגל את השוקולד מוסיפים את השמן מערבבים היטב .
מצפים את העוגיות בשוקולד
ומקשטים בפסי שוקולד מומס
ניתן לפזר על חלק מהעוגיות אבקת סוכר .

בהצלחה אסתי ❤️

מתכוןמתכון

עוגיות אוראו_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים