לכל אוהבי את השוקולד כמוני והפעם עוגיות אלפחורס שוקולד. אני לא יכולה להגיד לכם כמה שזה טעים תכינו תגידו לי כמה טעים לא כל יום מקבלים מתכון כזה
מתכון סיגלית ימין
כוס אוניברסלית
מצרכים
200 גרם חמאה /
או מחמאה מומסת
3/4 כוס סוכר
4 חלמונים
כוס וחצי קמח
שני כוסות כוסות קורנפלור
אחד אבקת אפיה
כפית תמצית
וניל
שני כפות קקאו גדושות קצת יותר
גרדת לימון מלימון אחד
אם הבצק לא מתאחד מוסיפים מים בהדרגה
למילוי
ממרח שוקולד נוטלה
לצפוי
קוקס טחון
אופן ההכנה
בקערת המיקסר להקציף מחמאה או חמאה.מומסת
עם סוכר תמצית וניל מוסיפים את החלמונים אחד אחד גרדת לימון את החומרים היבשים בהדרגה עד שנוצר , בצק פירורי מעבירים את הבצק לנילון נצמד
מניחים במקרר לשעה אחרי שעה מרדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי של 3/4 סנטימטר קורצים עיגולים ואיזה צורה שרוצים מעבירים לתבנית עם נייר אפיה אופים בחום 180מעלות 8-10 דקות לבדוק העוגיות צריכות להיות בהירות מצננים טוב ממלאים חצי עוגיה בממרח שוקולד נוטלה
סוגרים מגלגלים בקוקוס
מכינים כוס תה ונהנים מעוגיות טעימות מאוד
בתיאבון