1 מחמאה רכה.
1 כוס אבקת סוכר.
להקציף ל 2 דקות ולהוסיף.
1 חלמון.
2 וחצי כוסות קמח.
חצי כוס קורנפלור.
כפית תמצית וניל.
חצי אפיה.
ללוש היטב הבצק צריך להיות גמיש וקטיפתי אם הוא דביק להוסיף מעט קמח לעטוף את הבצק בנילון ניצמד ולמקרר לפחות שעה נוח יותר לעבוד איתו שהוא קר
לקמח משטח עבודה לרדד דק לא מידי לקרוץ עוגיות עם הקורץ של עוגיות לחלק לאותה כמות עוגיה סגורה ועוגיה עם חור
לאפות 10 דק בחום 180מעלות
לקרר למרוח ממרח חלווה אפשרות לריבה על החלק השלם לשים מעל את עוגית החור ולבזוק אבקת סוכר
בהצלחה אורה