Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

🔥 מי שרוצה מתכון יגיב וישתף באהבה 🙏🙏

מתכון:
125 גרם חמאה / מחמאה / נטורינה
80 גרם סוכר
1 סוכר וניל
1 ביצה
40 גרם שמן
400 גרם קמח
1 אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
גרדת לימון למימון אחד
קרם פיסטוק וקישוט מה שאתם אוהבים

אופן הכנה :
את החמאה מגרדים בפומפיה כשהיא קרה מאוד .
מקציפים .חמאה ביצה סוכר ושמן .עד קרם חלק מוסיפים תמצית וניל וגרדת לימון
מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה .עד לאיחוד של הבצק .
יוצרים כדורים במשקל של 25 גרם .עושים איקס עם סכין ועוד איקס סך הכל 8 חתכים רק לסמן .ולעשות גומה עם הזרת במרכז .אפייה 170 מעלות 12 עד 15 דקות .
לאחר שהעוגיות קרות לגמרי .מזלפים במרכז את קרם הפיסטוק ומקשטים .
בהצלחה 🌹🌹🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

עוגיות ביסקוויט נדירות בטעם ובמרקם 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים