Share with:


חלבי

אופן הכנה

כוס שתיה קרה

125 גרם חמאה
כוס סוכר
חצי כוס קורנפלור
כוס שמן
גביע יוגורט
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
קורט מלח
500 גרם קמח

לקישוט :
בוטנים קלועים גרוסים
שוקולד
ממרח לוטוס

אופן הכנה :
לערבב חמאה וסוכר 2 דקות להוסיף את השמן להמשיך לערבב להוסיף את היוגורט להוסיף סוכר וניל .ומלח .קורנפלור
להוסיף בהדרגה את הקמח להשאיר מעט בצד .
לחלק את הבצק לשניים .את החצי לחלק לשניים .חצי אחד תוסיף כף קקאו ולעבוד טוב .
לפתוח את הבצק עם הקקאו לפתוח על נייר אפייה למלבן. ואת החצי השני לפתוח גם למלבן באותו גודל להניח אחד על השני לגלגל לשני רולדות .
לחתוך את הרולדה אחרי ציפוי של השוקולד כאשר השוקולד קר לגמרי
בשאר הבצק לעשות כדורים בגודל של אגוז מלך .למרוח במעט ריבה מדוללת ולטבול בבוטנים גרוסים לעשות שקע באמצע. לאפות 180 מעלות 15 דקות
לצפות את הרולדות בשוקולד ולקשט לפי דמיונכם.
בעוגיות לצקת בשקעים ממרח לוטוס מומס .
בהצלחה 🌹🌹

מתכוןמתכון

עוגיות במגוון צורות וטעמים 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים