Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
בכוס ח"פ שקופה
150 גרם נטורינה רכה
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
כפית שטוחה אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
3 כפות אבקת סוכר
4 כוסות קמח או לפי הצורך

2 כוסות קוקוס לציפוי

אופן ההכנה:
מכניסים לקערה את כל המצרכים ומוסיפים את הקמח בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד וחלק .

מחלקים את הבצק ל 2 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה דק חותכים למשולשים שמים בקצה חתיכת רחת לוקום או מעט ממרח תמרים מגלגלים לסהרון קטן מניחים במגש

אופים ב חום 190 מעלות כ 15 דקות .
טובלים את העוגיות המצוננות בסירופ חם ומצפים מיד בקוקוס

לסירופ:
2 כוסות סוכר
1 1/4 כוסות מים
שקית סוכר וניל
כפית מיץ לימון
מביאים את מרכיבי הסירופ לרתיחה ומבשלים כ 12 דקות על אש גבוהה

אסתי ❤️

עוגיות במילוי תמרים/לוקום טבולות בסירופ_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים