300 גרם קמח ( אולי צריך להוסיף עוד מעט )
80 גרם קורנפלור
70 גרם אבקת חלב
כפית שטוחה אבקת אפייה
קורט מלח
2ביצים
3/4 כוס שמן
125 גרם סוכר
אופן הכנה:
בקערה שמים קמח קורנפלור אבקת חלב ואבקת אפייה ומלח
בבלנדר שמים ביצים שמן וסוכר
מעבדים 2 דקות.
יוצקים לקערה עם הקמח. מעבדים לבצק רך ולא דביק.. אולי צריך להוסיף מעט קמח.
למלית תמרים:
500 גרם תמרים.
כפית קינמון
3 כפות שמן.
מלית אגוזים:
200 גרם אגוזים גרוסים
150 גרם אבקת סוכר
כף קינמון
חצי כפית ציפורן
80 גרם מחמאה. או חמאה
לעבד הכל ביחד עד קבלת עיסה אחידה
הרכבת העוגייה.
ליצור כדורים במשקל של 20 גרם
למלית ליצור כדורים במשקל 12 גרם.
למלא ליצור צורה לפי בחירתכם.
אפייה רגילה לא טורבו.
170 מעלות 20 דקות עד הזהבה קלה.
בהצלחה 🌹🌹🌹 פחות