1/4 קילו קמח
כפית גדושה שמרים יבשים
1 ביצה
שליש כוס סוכר
רבע כוס שמן
מים פושרים לפי הצורך. בערך 3/4 כוס.
ללוש לבצק רך ולהתפיח עד הכפלתו.
לאחר מכן ללוש ולהשהות להתפחה שניה כ- 20 דקות.
לאחר מכן ליצור צורות .
בצק קקאו
להכין בצק לבן ולהוסיף
כף וחצי קקאו
1/4 כוס סוכר
ללוש ולהתפיח כפי המוסבר בבצק הלבן
סירופ
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
להרתיח. לאחר רתיחה להעביר ללהבה קטנה תוך כדי לערבב את הסוכר למשך 10 דקות.
לאחר מכן להוסיף למים כף מיץ לימון סחוט ולהשאיר על להבה עוד חמש דקות לקבלת סירופ סמיך אך לא קשה.
למרוח סירופ חם על המאפים לאחר שהתקררו