Share with:


חלבי

אופן הכנה

כ-20 יח'

100 גר' חמאה רכה
1 כף סוכר לבן
2 כפות שטוחות סוכר חום כהה (הדביק)
2 כפות גדושות דבש
1 חלמון (את החלבון שומרים, ראו בהמשך)
כוס ורבע (מדידה) קמח רגיל
כפית א. אפייה
קורט מלח
כפית נס קפה

לציפוי (לא חובה):
1 חלבון
50 גר' שקדים מולבנים
50 גר' פקאן סיני גרוס

אופן ההכנה:
1. מערבבים יחד את כל המצרכים, כאשר מוסיפים מצרכים יבשים בסוף.
2. מעבירים את הבצר לניילון נצמד, מגלגלים לנקניק ומכניסים למקפיא לשעתיים לפחות
3. מוציאים מהמקפיא, פותחים את הניילון וחותכים את הנקניק לפרוסות בעובי של כ-1/2 ס"מ
4. מורחים מעל חלבון ומפזרים את מיני שקדים/פקאן סיני
5. מכניסים לתנור חם 180 מעלות כ-10 דק' או עד שמזהיב בצדדים.
6. בהצלחה ובאהבה, הילה <3

**לא נוגעים בעוגיות עד שהן מתקררות.
**לקבלת טעם דומיננטי יותר של דבש, להמיר כף סוכר לבן בכף נוספת של דבש

עוגיות דבש הסטריות
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים