125 גרם דבש
25 גרם חמאה
125 גרם סוכר
1 חלמון
300 גרם קמח
חצי כפית ציפורן טחון
מעט מלח
מעט סודה לאפייה
6 כפות מים
50 גרם שקדים
חצי כוס קונפיטורה פטל
250 גרם מרציפן
מעט רום
200 גרם שוקולד לבישול
בכל פרוסה כ-110 קלוריות .
לשים בכלי מעל אדים דבש , סוכר ותבלין .
ללוש יחד עם חלמון , קמח מנופה , מלח , סודה ושקדים קצוצים .
לרדד עלה בעובי של 1 ס"מ ולדקור במזלג .
לאפות בטמפרטורה של 170 מעלות ל18 דקות .
לחתוך באורך -4 רצועות וכל רצועה לחתוך ברוחב ולמלא בריבה .
לערבב מרציפן ורום ולצפות בתערובת את העוגיות .
לחתוך למרובעים (3X3) ולטבול בשוקולד מומס .